torstai 23. elokuuta 2012

Farewell party



Tää ilta oli ihana ja hauska, parempia läksiäisiä en ois voinu toivoa. Naurettiin, tanssittiin, syötiin, laulettiin ja tanssittiin vähän lisää. Ilta jatkui melkein aamuun saakka parhaiden ystävien seurassa. Suurimmilta itku ikävä kohtauksiltakin vältyttiin. Tuolloin se lähtö tuntu vielä niin kaukaiselta, enkä itse asiassa vieläkää oikee tajuu et oon lähössä ( Enää 5 päivää jäljellä Suomen kamaralla ! I'm so exited !!)

Nää juhlat oli siis jo pari viikkoa sitten, koska se oli ainoa päivä joka sopi kaikille. Ois ollu ihanaa pitää ne tällee pari päivää ennen lähtöä, mutta ei se mitään tossa illassa oli silti sitä tunnelmaa.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä illan kuvasaldoa.

Pieni valmistelu paniikki alkaa iskemään päälle, tuntuu että unohan ihan varmasti ottaa jotain tärkeää mukaan tai että oon suunnillee unohtanu buukata itteni lennolle. No onneksi täytyy enää käydä ottamassa yksi piikki persauksiin huomenna, ja sitten kaikkien valmistelujen pitäisi olla kunnossa. 

En oo kyllä alottanut edes pakkaamista, mutta sekin on huomisen ohjelmassa. Voi voi kun toi matkalaukku näyttää vaan niin uhkaavan pieneltä, miten sinne mahtuu mun vuoden vaatteet. No onneksi paketit kulkee.

1 kommentti:

  1. Uskallan veikata, että tässä oli kaikki ne ainoat kuvat, joissa ei näy alkoholijuomat ;)
    Noei, mut apua! Saadaa susta vakkari lapsenlikka vasta vuoden päästä, haist home!

    VastaaPoista